Trainingen

Natural

Lopen met een geforceerde loopstijl zie ik elke dag. Lopers met blessures ontstaan uit een onnatuurlijke manier van bewegen maken het gros van de aanvragen die ik krijg uit. Het is echter te vermijden. Je moet enkel je loopstijl onder de loupe nemen en ontdekken hoe je spontaan, soepel en met de minste weerstand kan hardlopen. Dat is niet zo moeilijk en de aanpak bestaat uit een aantal tips en oefeningen. Oefeningen die je zullen helpen om je cadans ( of pasritme) te verhogen en vooral om dit hogere ritme vast te houden, oefeningen die je tips geven om optimaal je snelheid te verhogen door je zwaartepunt te gebruiken en ga zo maar door.

Groepstraining

Elke maand organiseren wij trainingsmomenten waarop looptechniek en loopvermogen getraind worden. De data verschijnen op Facebook, op de website en meestal ook via nieuwsbrief. Iedereen kan aansluiten mits voorinschrijving en betaling van 20 euro/training.

 

Agenda

 

02/06 Antwerpen – Loopclinic waarbij de 5 aandachtspunten voor een optimale looptechniek aan bod komen. Een ideale kennismaking en/of opfrissing.

05/06 Antwerpen – Groepstraining

15/06 Antwerpen – Treshold Testloop op Antwerp Athletics in Deurne ( geen deelnameprijs, drankje achteraf)

19/06 Lokeren – Presentatie Blessurevrij Lopen bij SB Lokeren (gratis)

23/06 Knokke – Groepstraining

 

 

Coach