Trainingen

Natural

Lopen met een geforceerde loopstijl zie ik elke dag. Lopers met blessures ontstaan uit een onnatuurlijke manier van bewegen maken het gros van de aanvragen die ik krijg uit. Het is echter te vermijden. Je moet enkel je loopstijl onder de loupe nemen en ontdekken hoe je spontaan, soepel en met de minste weerstand kan hardlopen. Dat is niet zo moeilijk en de aanpak bestaat uit een aantal tips en oefeningen. Oefeningen die je zullen helpen om je cadans ( of pasritme) te verhogen en vooral om dit hogere ritme vast te houden, oefeningen die je tips geven om optimaal je snelheid te verhogen door je zwaartepunt te gebruiken en ga zo maar door.

Groepstraining

Elke maand organiseren wij trainingsmomenten waarop looptechniek en loopvermogen getraind worden. De data verschijnen op Facebook, op de website en meestal ook via nieuwsbrief. Iedereen kan aansluiten mits voorinschrijving en betaling van 20 euro/training.

Individueel

Individueel trainen is enkel mogelijk in Knokke en op dezelfde dag als de groepstraining ( zie agenda). Individueel op je loopstijl werken is uiteraard het meest efficiënt. Die vorm van begeleiding kan louter voor techniek of kaderen in een breder plan van aanpak waarbij ook je trainingsschema, je stabiliteitstraining, je materiaal, … opgevolgd wordt.

Agenda

20/04 Landen – Loopclinic voor de Landense Joggingclub

26/04 Mechelen – Private Running Clinic

08/05  Antwerp – Functional Running Nachtegalenpark

11/05 Knokke – Overall Running Clinic optimal running

22/05 Knokke – Functional Running

22/05 Knokke – Individual Lessons footrooms@maisonjohn.com

02/06 Dendermonde – details follow

 

 

Coach