Blessurevrij Lopen

Na 2 jaar verscheen zopas (13 november 2018) mijn boek Blessurevrij Lopen bij Uitgeverij Lannoo. Oprecht gelukkig en uiterst dankbaar zijn zowat de twee emoties die elkaar afwisselen.

Een boek is een tocht voor mij vergelijkbaar met het lopen van een eerste marathon. Je weet wat je moet doen en toch ervaar je bij elke training een beetje de twijfel of je dit stapje ook wel kan zetten. Die zoektocht gaat door tot je uiteindelijk aan de start van de marathon staat en dit gevoel van twijfel voor het startschot je overmant om pas te stoppen na het punt van de 35 K waarbij je weet dat die 7 K er nog wel bij kunnen al moet je ze kruipen. Dat gevoel heb ik dus die 2 jaar gehad tot 13 november.

Maar nu begint het pas en komt plots die vraag. Voor wie en waarom heb je dat boek eigenlijk geschreven? Tja.

Voor drie soorten atleten. De beginners, de geblesseerden en de twijfelaars.

(wordt vervolgd)

Leave a Reply